Skip to main content

Reacties van onze klanten

Wij hebben veel tevreden klanten, hieronder een kleine greep van de reacties die we hebben mogen ontvangen nadat wij bij hun ons kunstgras hebben aangelegd.

Wilt u zelf ook een reactie geven voor op onze website klik dan hier

Super fijne service. Hij kwam langs voor advies met allerlei verschillende soorten kunstgras. Hij denkt met je mee & geeft vakkundig advies. Nico is een hele vriendelijke en sociale man & hij werkt enorm hard. Hij weet waar die over praat & geeft goed en duidelijk advies! Ons kunstgras ligt er super mooi en strak in. Nogmaals bedankt Nico!

Het ziet er super uit!

Rappe en correcte communicatie , goede prijsstelling en zeer snel gestart aan de klus. Mooi werk geleverd, wij zijn er blij mee. 

Prettige man. Duidelijk in de afspraken en denkt met je mee. Kwam met diverse kunstgrasstalen langs zodat we een goede keuze konden maken....

Prettige ervaring! Werkt zeer nauwkeurig en zeer tevreden met het resultaat! Bedankt voor de service!

In 2014 gras laten aanleggen door kieskunstgras.nl het zag er toen al erg goed uit. Dit jaar vonden we een klein foutje in een deel van het veld, Kieskunstgras gebeld en het werdt direct opgepakt en opgelost we hebben nu een plaatje van een (kunst)grasveld.

Nico top service bedankt :)

Via een braderie zijn we terecht gekomen bij Nico van Kies Kunstgras. Vandaag naar tevredenheid het gras neergelegd. Goede samenwerking, communicatie en een prachtig resultaat. Onze dochter kan met veel plezier lekker spelen in de tuin. Nico Bedankt....

Na vorig jaar in Raalte op de "Stoppel hane" te zijn geweest kwamen we ook 'n stand tegen in kunstgras, dat leeek ons wel.Dus wij gingen het gesprek aan met de Hr.Wagenmans. Het gesprek dat we toen hadden, gaf ons 'n goed gevoel, en niets stond ons in de weg om hem deze opdracht te gunnen. We staan op de camping "de Heksenlaak" te Barchem. Het scheelt weer maaien en het zag er goed uit het kunst gras.  Hij kon het al vrij snel leggen, maar we gingen toch voor rond maart. En zo geschiede . 15 maart tegen 9 uur kwam hij en vierliep allemaal goed, en zo was hij tegen 16 uur klaar.we zijn erg tevreden, en laat nu de zomer maar komen.

groeten Fam. Langeland

We zijn erg blij met de keuze voor kunstgras. Het is er goed ingelegd en het ziet er erg mooi uit. Goede service en kwaliteit!

Koningsdag 2015 op de braderie in Diepenveen hebben we de stand van "Kieskunstgras" bezocht en gelijk een proefstuk meegenomen. Omdat we al langer van plan waren kunstgras te laten leggen hebben we direct een afspraak gemaakt en de bestelling geplaatst. Begin juni 2015 werd het kunstgras gelegd, we zijn erg tevreden over het resultaat en de wijze van werken van Nico en hopen nog lang van ons kunstgrasveldje te genieten.

Kieskunstgras zijn wij mee in contact gekomen door de stand op de Oranjemarkt in Diepenveen. We zaten al een tijdje te denken aan kunstgras, omdat ons gras ook na veel onderhoud niet mooi bleef onder de schommel. Ook ons andere gazon was niet wat we er van hoopten. We zijn tuinliefhebbers; het is leuk om de borders te onderhouden, maar het gazon mocht er beter uitzien dan voorheen en onderhoudsvrij was natuurlijk alleen maar een pré. Mijn vooroordelen over de uitstraling van kunstgras werden al snel weggenomen toen we vrijblijvend een staal thuis in het echte gazon legden. Veel mooier was het!

Een offerte is gelijk volgens onze wensen aangepakt en behoefde geen correctie. Ook de prijs was goed. Een professioneel kunstgrasbedrijf met lagere prijzen dan menig bekende tuinwinkel en wel met kwaliteit. We hebben opdracht gegeven en de halve boog onder onze schommel is met fris ogend Seine kunstgras in 1 ochtend gelegd. Zelf had ik het oude gras al afgevoerd, dus een mooie samenwerking. Het bevalt zo goed dat we het andere gazon nu ook op dezelfde manier aan gaan pakken