Legservice

Al uw zorgen uit handen met de legservice van KiesKunstgras.nl

Wij van KiesKunstgras.nl kunnen u een professionele legservice aanbieden. Doordat wij zelf het kunstgras aanleggen kunnen wij buiten het aanleveren van het kunstgras en toebehoren ook een complete legservice aanbieden.

Onze kunstgrasleggers nemen al uw zorg uit handen door alles op zich te nemen. Onze kunstgraslegger van KiesKunstgras biedt u een totaalpakket aan, waardoor we het u gemakkelijk maken: Uw oude gazon, afval en oud zand wordt door onze kunstgraslegger verwijderd en afgevoerd.

Het nieuwe ophoogzand wordt aangevoerd en aangebracht door onze kunstgraslegger.De onderbouw wordt vast aangetrild en ge-egaliseerd. De onderbouw is belangrijk voor uw kunstgras. Het zorgt voor de langdurige kwaliteit van het kunstgras.

Doordat onze kunstgrasleggers gespecialiseerd zijn in het verzorgen van een goede basis zorgt dit ervoor dat het kunstgras rust op een vlakke, waterdoorlatende ondergrond.

Hiermee worden waterplassen of kuilen voorkomen. Het kunstgras wordt naar wens gelegd. Op maat gesneden en zo neergelegd dat u geen naden en dergelijke meer ziet.

Het kunstgras wordt eventueel ingestrooid met instrooizand om het goed stevig vast te leggen.Wanneer het kunstgras naar wens ligt zorgen de kunstgrasleggers voor het afvoeren van al het restafval van uw oude tuin en van het leggen. Dit kost u dus geen enkele moeite! Kunstgras legservice in Nederland Het leggen van kunstgras is mogelijk in heel Nederland en kan binnen een aantal weken na bestelling al gedaan worden.

De precieze datum wordt in overleg met u en ons afgesproken op het moment dat u besteld. Prijzen van kunstgras leggen Omdat de prijzen van het leggen van kunstgras heel erg afhankelijk zijn van het type tuin, aantal vierkante meters en de eisen van de klant is het moeilijk een prijs te geven voor de legservice.

Daarom is het voor de legservice noodzakelijk om een offerte aan te vragen waarbij u vermeldt om wat voor tuin het gaat.

Deze offerte kunt u opvragen door te mailen naar info@kieskunstgras.nl of telefonisch contact op te nemen via 06 53496749. Om u toch een indicatie te geven kunt u rekening houden met een bedrag van rond de € 35,- per vierkante meter*. Dit is alles inclusief. * Dit bedrag is enkel indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend. In sommige gevallen zal de prijs lager zijn, maar een hogere prijs is ook mogelijk.