Bedrijven en Hoveniers

Ja, naast onze winkel adviseren en leveren wij aan gemeenten, overheden en bedrijven. Op aanvraag kunnen wij onze producten ook installeren.

Ja, wij leggen speelvelden en sportvelden aan op gemeente grond hierin zijn we gespecialiseerd. De aanleg wordt uitgevoerd volgens de gestelde normen. Valdempende matten (met Europees Keurmerk NEM),  en veiligheidsgras voorkomen schaaf- en  brandwonden door wrijving.

Ja, kunstgras moet u voelen en ervaren.  U kunt bij ons in de showtuin naar hartelust kijken, voelen en beleven hoe de verschillende kunstgrassoorten in het echt zijn. Hier hebben wij diverse opstellingen liggen met verschillende ondergronden zodat (bijna) alle situaties te aanschouwen zijn.

U kunt online bestellen, via de mail en telefonisch. Alles wordt snel, simpel en veilig voor u geregeld.

U kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken van 09.00 tot 18.00 uur.

Ja, ons bedrijf is gespecialiseerd in advies en verkoop aan iedereen die iets met kunstgras wilt.

Geen probleem! Wij kunnen alles voor u uit handen nemen. In veel gevallen doen mensen het grondwerk veelal zelf, uit kostenoverweging. Als het grondwerk klaar is trillen wij de grond aan en leggen daarna vakkundig het bij ons gekochte kunstgrastapijt. Wij hebben vanzelfsprekend een vakkundig team kunstgrasleggers om de klus bekwaam te klaren.